Facebook

Instagram

Najpredávanejšie

Počet produktov: 71

Zobrazuje sa 1-12 z 71 položiek

Lemongras/ grep-krémový dezodorant

Jemne krémová až penová konzistencia deodorantu so sviežou citrusovou vôňou. Počas horúcich letných dní odporúčame zvážiť dodanie do balíkomatu kvôli jeho umiestneniu v exteriéri a možnosti rozpustenia dezodorantu v balíku. 

Cena 7,90 €

Garden- tuhý šampón

Tuhý šampón s dvojicou známych byliniek, ktoré podporujú rast vlasov a zabraňujú ich nadmernému masteniu.

Cena 7,90 €

Svieža rosa-krémový dezodorant

Prírodná krémová alternatíva deodorantu s kvetinovou dlhotrvajúcou vôňou. Počas horúcich letných dní odporúčame zvážiť dodanie do balíkomatu kvôli jeho umiestneniu v exteriéri a možnosti rozpustenia dezodorantu v balíku. 

Cena 7,90 €

Extra výživné bambucké mydlo

Extra bambucké prírodné mydlo s bohatou penou vhodné do sprchy aj na tvár bez pridanej vône, vhodné aj pre detskú, citlivú a suchú pokožku. 

Cena 4,70 €

Nechtík & harmanček - prírodné mydlo

Jemné bylinné mydlo vhodné do sprchy aj na umývanie tváre s extraktom z nechtíka, harmančeka a rakytníkovým olejom obohatené o vôňu mandarínky s ylangom.

Cena 4,90 €

Nimba s medovkou - prírodné mydlo

Toto mydlo svojou medovkovo-citrónovou vôňou poteší mužov aj ženy. V sprche jeho energická vôňa osvieži po náročnom dni, zaženie smútok a pripraví na kľudný spánok.

Cena 4,90 €

Atopikrém 50ml

Telový a pleťový krém na bio bambuckom základe s konopným a borákovým olejom na premastenie suchej, šupinatej alebo ekzematickej pokožky.

Cena 5,40 €

Green & Fresh krémový dezodorant

Podarilo sa mi namiešať unikátnu konzistenciu a hlavne účinný deodorant, ktorý nepotláča prirodzené potenie, ale zabraňuje vzniku nepríjemnému zápachu. Počas horúcich letných dní odporúčame zvážiť dodanie do balíkomatu kvôli jeho umiestneniu v exteriéri a možnosti rozpustenia dezodorantu v balíku. 

Cena 7,90 €

Zinkový korektor na akné

Zinkový korektor s extraktom nechtíka a harmančeka je vhodný na preliečenie ľahšej formy akné v každom veku.

Cena 7,90 €